Meniu

gegužės 2, 2014

Ledai su Viagra – šampano skonio „Susijaudinimas“!

Ką dar rašė »
Parašė: Pipiriukas
Žymos:
Ledai su Viagra

Britas ledų gamintojas sukūrė ledus su 25 mg Viagros vienoje porcijoje. Tai dar ne viskas. Skonis, pavadintas „Susijaudinimu“ (angų k. „The Arousal“) savyje slepia šampaną – pagrindinį ingredientą. Na, aišku, pagrindiniu ingredientu aš pavadinčiau kitą dalykėlį, bet šampaną, kaip pagrindinį veikėją, įvardina Čarlis Haris Fransis (Charlie Harry Francis), minėto šedevro išradėjas, kuriam priklauso „Lick Me, I’m Delicious“ blogas.

Ledų guru sakė, kad jam prireikė kelių dienų šiam receptui ištobulinti, nes įkomponuoti Viagrą buvo ganėtinai lengva, tačiau suteikti ledams malonų skonį – štai kur buvo tikrasis iššūkis.

Kai kalbame apie afrodiziakus, iškart prisimename sultingas braškes, prabangias austres, gundantį šokoladą, tačiau nei vienas minėtas valgis neatsilaikys prieš šį „seksualų“ maistą.

Kodėl jis pagamino ledus su Viagra? Tai buvo užsakymas iš vieno jo top klientų. Kiekviename ledų rutuliuke yra 25 mg Viagros (mažiausia dozė) – gerai žinomo vyrų erekcijos skatintojo.

Tai jau ne pirmas kartas, kada Čarlio prašo sukurti kažką ypatingo. Jis jau kūrė daigų šerbetą, tamsoje šviečiančius ledus ir netgi kažką, ką pavadino „Nevagykite geltonojo sniego“. Nesijaudinkite, tai tik baltojo šokolado ir morengų ledai su mangų tyrės papuošimu.

Beje, prieš gamindamas „Viagros“ ledus Francis turėjo pasirašyti konfidencialumo sutartį ir viskas, ką jis gali pasakyti: „klientas buvo labai patenkintas galutiniu rezultatu“

Jeigu kada teks sudalyvauti panašiam vakarėlyje, būkite atidūs valgydami mėlynuosius ledus, nors, jie nebūtinai bus mėlyni ;)…






 
 

 
Brangiausias pasaulio restoranas SubliMotion

Brangiausias pasaulio restoranas SubliMotion – vakarienė už 5200 Lt!

Jeigu kada keliausite į Balearų salyno pietvakarius, o tiksliau – į Ibisą,  jau galite atsidėti ~1500 eurų asmeniui už išskirtinę puotą. Taip taip, tai maždaug 5200 litų vienam asmeniui už pasisėdėjimą ...
parašė Faustas
0

 
 
Kaip nuvalyti grilio groteles

Kaip išvalyti grilio groteles, kad maistas nepriliptų?

Jeigu bent kartą kepėte maistą ant grotelių, tikrai žinote tą jausmą: bandai sudėti maistą tvarkingai, gražiai, o jis prilimpa prie grotelių ir subyra, suplyšta ir panašiai. Aplinkui betvarkė, o patiekalo išvaizd...
parašė Aš Vyras
0

 
 
Kiaulienos šašlykai

Kiaulienos šašlykai – paprasta ir skanu!

Kiaulienos šašlykas – vienas labiausiai pamėgtų patiekalų mūsų kolektyve, tad nusprendėme parodyti Jums, kokie šašlykų receptai laukia Jūsų knygoje „Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž“, kurią galėsite p...
parašė Pipiriukas
0

 

 
Užgavėnių blynai su ikrais

Užgavėnės! Įvairių šalių blynai: 7 receptai!

Šiandien baigiasi viso pasaulio ortodoksų užgavėnės. Septynias dienas žmones džiugino ir stalus puošė blynai: pasninkiniai, putlūs ir ploni, įdaryti ir „su priekėpiu“. Ką gi, manau, kad mėgstantiems gaminti v...
parašė Aš Vyras
0

 
 
Sumuštinių istorija bei skaniausių sumuštinių receptai!

Sumuštinių istorija bei skaniausių sumuštinių receptai!

Sumuštiniai, picos, suvožtiniai – tokie patrauklūs ir skanūs žodžiai! Sumuštinių istorija driekiasi net iki I a. pr. Kr., o atrodytų, kad tai toks paprastas ir elementarus patiekalas, taip? Ką gi, gal reikėtų ...
parašė Aš Vyras
2

 
 
Maistas ir gėrimai

Maistas ir vynas: pagrindiniai derinimo principai!

Protingai parinkti vyną – tai profesionalaus someljė pareiga, tačiau šito galima išmokti ir nelankant profesionalių kursų. Tereikia žinoti, kokie yra pagrindiniai vyno ir maisto derinimo principai. Žinodami, koks...
parašė Aš Vyras
0

 




0 Komentarų


Pakomentuok pirmas!


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*