Pasigaminome šašlyką pagal vieną iš knygoje „Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž“ esančių receptų ir net nepastebėjome kaip liko tik iešmai ir tuščias tartar padažo indelis, tad nutarėme pasidalinti šiuo receptu su mūsų skaitytojais! Šis šašlykų receptas yra labai paprastas, kadangi nereikalauja jokių ypatingų gabumų arba ingredientų, todėl bet kas gali pasigaminti šį aromatingą ir labai gardų asorti ant iešmo!
Asorti ant iešmo
Liesą kiaulieną supjaustykite gabaliukais. Svogūnus perpjaukite į 4 dalis. Cukinijas ir baklažanus supjaustykite skrituliais. Viską pakaitomis susmeikite ant iešmų. Pasigaminkite mišinį iš alyvuogių aliejaus, pipirų, traiškytų česnakų, mairūnų ir sutepkite juo mėsą bei daržoves. Išdėliokite iešmus ant grilio grotelių ir kepkite 10-12 min. Šis šašlykas puikiai dera su tartaro padažu.
Reikalingi produktai:
- kiauliena – 400 g.
- svogūnai – 4 vnt.
- baklažanai – 100 g.
- cukinijos – 1 vnt.
- česnakai – 6 skiltelės.
- alyvuogių aliejus – 150 g.
- mairūnai – 1 arb. š.
- druska, pipirai – savo nuožiūra.
- tartaro padažas.
Šis receptas yra iš mūsų nemokamos knygos „Skaniausi šašlykai nuo A iki Ž„, kurią gali parsisiųsti visi mūsų feisbuko draugai, apsilankę čia: „Aš Vyras dovanoja!„.