Lengvai pagaminama čili sriuba, kurią tikrai gerai įvertins aštrų maistą mėgstantys žmonės :)…
Ši puiki sriuba patenkins bet kurio mėgėjo skonį – viskas priklauso nuo aštrumo.
Ši sriuba labiau panaši į troškinį ir tikrai netinka kalorijas skaičiuojantiems žmonėms.
Gana ryti maistą (jei galima jį taip pavadinti) iš greito maisto „restoranų“. Pasiimkit pinigų, nueikite į parduotuvę ir pasigaminkite šią puikią čili sriubą.
Gaminimas šiek tiek užtrunka, tačiau laikas atsiperka, kuomet paragaujate pirmą sriubos gurkšnį… Net seilės trykšta, kai prisimenu jos skonį.
________________________________________
JUMS REIKĖS
____________________
- Jautienos faršo – 500 g
- Čili pipiro – 1 vnt.
- Pomidorų padažo – 100 g
- Pomidorų – 500 g
- Česnako skiltelių – 1-4 vnt.
- Kons. raud. pupelių – 400 g
- Paprikos – kelis gabaliukus
- Prieskonių – čili, įvairių
- Druskos
- Svogūnų – 1 nedidelis
- Fermentinis sūris – pagal skonį
________________________________________
TU TAI GALI
____________________
Pomidorus nuplikyk karštu vandeniu ir nulupk nuo jų odeles.
Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnaką permalk (geriausia naudoti smulkintuvą….).
Jautienos faršą, kartu su smulkintu svogūnu pakepink, kol faršas paruduos (keptą faršą galima sumalti kartu su pomidorais, čili ir t.t…).
Į puodą supilk faršą, sumaltą masę, įpilk šiek tiek vandens (jei per sausa) ir supilk pupeles.
Gerai išmaišyk. Įpilk pomidorų padažą. Troškindamas suberk prieskonius ;)…
Patiekdamas sriubą:
- Apibarstyk tarkuotu sūriu…
- Naudok žalumynus…
- Eksperementuok…
- Būtinai šypsokis ;)…
- Ir netgi gali dainuoti ;P
Beje, neapsiryk ;)…
Galutinis produktas
SkAnAuS!
„Aš vyras“ komanda dėkoja už šį receptą Aleksandrui B.
Lotynu Amerikoje ir JAV, pila tik vos vos vandens. Pagrinda sudaro pomidoru sultys (konservuotos, is skardiniu),