Stilius

balandžio 30, 2010

2010 metų stiliaus tendencijos

Ką dar rašė »
Parašė: Aš Vyras
2010 metų stiliaus tendencijos

Vienas efektyviausių (finansų atžvilgiu)  būdų pagerinti savo išvaizdą – pakeisti savo šukuoseną bei daugiau dėmesio skirti odos priežiūrai. Mes stengiamės patarti Tau kaip galima būtų nebrangiai, tačiau efektyviai pagerinti išvaizdą ir pristatome 2010 metų stiliaus tendencijas.

Šukuosenos

Klasikos įkvėptos šukuosenos

2010 metais vyrai turėtų atsigręžti į klasiką. Madingais vėl tampa 50-ųjų stiliaus „prilaižyti“ atgal (į šoną) plaukai. Jeigu neturi idėjų, pasižvalgyk po Ralph Lauren katalogus ir pamatysi apie ką mes kalbame. Tokios šukuosenos puikiai tinka bet kuriai veido formai ar plaukų tipui. Jei bandysi šukuoseną su „prilaižytais“ plaukais ar su perskyrimu (ar abu variantus kartu), eksperimentuok: išbandyk perskyrimą iš vienos, o po to ir iš kitos pusės, nes vienas iš variantų gali tikti labiau. Kai kurie šį stilių vadina „seksualaus moksliuko“ įvaizdžiu. Mes savo ruožtu tik siūlome, o rinktis turi pats.

Natūrali plaukų spalva

Kadangi klasika grįžta, kartu su ja ateina ir natūrali plaukų spalva. Dabartinių stilistų tikslas – sudaryti natūraliai žavaus džentelmeno įvaizdį. Fokusuojamasi į plaukų sveikatą, žvilgesį, natūralumą bei sveiką išvaizdą. Jeigu turi šiek tiek žilų plaukų ir nori vytis madą, gali panaudoti šiek tiek plaukų dažų, nes kitaip „prilaižyta“ šukuosena atrodys neestetiškai, tačiau jei tavo plaukai natūraliai gražūs ir žvilgantys, nenaudok jokių dažų, o pasitelk geras plaukų priežiūros priemones plaukams formuoti bei pasikonsultuok su savo kirpėju. 2010 metų geriausia plaukų spalva – tavo natūrali plaukų spalva.

Veido plaukai

Nusiskusk

Norėdamas išlaikyti 50-ųjų stilių ir derintis prie naujos šukuosenos privalai nusiskusti kaip įmanoma švariau. 50-ais metais vyrai skirdavo labai daug dėmesio švariai veido odai bei skutimuisi. Rinkis geriausios kokybės skustuvą (ypač jei tavo veido plaukai greitai atauga) bei išsirink geriausiai tinkantį tavo odai skutimosi gelį – tai padės sumažinti (ar net išvengti) odos dirginimą bei švariau nusiskusti. 2010 metai – odos priežiūros metai ;).

Šeriai šereliai

Jeigu tau patinka kaip tavo fizionomija atrodo su nauja šukuosena ant galvos, tačiau nuolatinis skutimasis sukelia dirginimą, tu gali atsisakyti kai kurių mados tendencijų ir leisti savo barzdai šiek tiek ataugti (tik nepersistenk). Norėdamas suderinti barzdą bei šukuoseną tu privalėsi nusiskusti kaip įmanoma trumpai. Norėdamas atrodyti natūraliai nepersistenk su savo veido plaukais – meniška betvarkė – natūralumo požymis tad tavo barzda gali būti dienos/kelių dienų ilgumo. Netvarkinga ir netobula barzda – labiau tenkina dabartines tendencijas, tačiau mes patariame skustis švariai – niekada neapsiriksi, nes švariai nuskustas veidas visada malonus liesti, paklausk moterų ir jos tą paliudys.

Odos priežiūra

Anti-senėjimo režimas

Vyrų susidomėjimas odos senėjimą lėtinančiais preparatais ne ką mažesnis nei moterų. Norėdamas atjauninti savo odą ieškok preparatų (kremų), kurie savo sudėtyje turi: antioksidantų, kurie padeda kovoti su saulės daroma žala; retinolio (vitamino A) ir vitamino C – kovai su raukšlelėmis; alfa-hidro-rūgščių odos lygumui bei koenzimo Q10, kuris atstato bei skatina ląstelių regeneraciją. Jei tu esi naujokas ir nežinai ką rinktis odai prižiūrėti, pradėk nuo rytinio kremo, kuris apsaugo nuo saulės ir kurio apsaugos faktorius prasideda nuo 30. Taip pat gali naudoti paakių kremą prieš eidamas miegoti. Šios priemonės padės išvengti (sulėtinti atsiradimą) nereikalingų raukšlelių.

Natūrali odos priežiūra

Natūralios kosmetikos vyrams bumas prasidėjo palyginus visai neseniai. Natūralių produktų paskirtis lygiai tokia pati kaip ir tradicinės kosmetikos, tačiau natūraliuose produktuose nėra tos vadinamos chemijos bei konservantų. Savaime aišku tokia kosmetika kainuoja daugiau. Natūralios kosmetikos pasaulyje šiuo metu diskutuojama apie tokius stebuklingus ingredientus kaip: Cynergy TK – labai aktyvi ir naudinga keratino forma; Phytessence wakame – Japonų jūrų rudadumblių ekstraktas, kurį Japonės naudojo nuo senų laikų; nano-lipobelle H EQ10 – antioksidantas, nano-emulsija – savotiška koenzimo Q10 forma.

Kai rinksitės natūralią/organinę kosmetiką, būtinai perskaitykite ir pasidomėkite apie kiekvieną ingredientą. Jūs turite būti įsitikinę produkto efektyvumu prieš pradėdami vartoti bet kokią kosmetiką. Vyrai, būkite atidūs, nes oda – didžiausias jūsų organizmo organas ir reikia skirti jai ypatingą dėmesį. Užrašai: „Eko…“, „Bio…“, „Natūralus…“, „Organinis…“ tikrai negarantuoja, kad kremas ar kitas produktas yra veiksmingas bei naudingas jums. Tokie užrašai tikrai neteikia jokių garantijų, tad pasitelkite šiuolaikines technologijas ir plačiau panagrinėkite produktą, kurį ruošiatės vartoti. Tai liečia tiek klasikinę kosmetiką, tiek sparčiai plintančią ir daug klausimų keliančią natūralią (Bio) kosmetiką.

Paprasta – genialu

2010 metų stiliaus tendencija – paprastumas. Nori būti ant šių metų mados bangos? Tiesiog pasirūpink, kad atrodytum tvarkingas ir būk švariai nusiskutęs. Susitvarkyk šukuoseną (nieko įmantraus ir perdėto) ir jei nesiruoši skustis kasdien, stenkis, kad barzda būtų kaip įmanoma trumpesnė.

Taigi paskambink savo kirpėjui(-ai) ir susitark dėl susitikimo, pasikonsultuok dėl naujos šukuosenos ir įsigyk (jei dar neturi) tau tinkančią kosmetiką (kosmetologai padės). Svarbiausia – nepadaugink. Metroseksualų judėjimas egzistuoja, tačiau Lietuvoje jis nėra ypatingai toleruojamas.

Visada būk tvarkingas, prisižiūrėjęs ir pamatysi, kad tau nereikės vaikytis visų mados tendencijų, nes švara ir tvarkingumas visada bus vienu žingsniu priekyje!

Tai tiek apie 2010 metų stiliaus tendencijas!






 
 

 

Monkai (monk shoes) – dėmesys į kulkšnis!

Monkai (monk shoes) – gan retas vyriškų batų egzempliorius Lietuvoje. Masinė avalynės produkcija nelepina – labai jau specifinis modelis. Nepaisant to, būtent monk shoes arba monkai šiemet pamažu kopia į sa...
parašė Faustas
4

 
 
Vyriški marškiniai 2013 pavasaris-vasara

Marškiniai madingiems vyrams – 2013 pavasaris/vasara!

Pasidairius po vyriškų marškinių lentynas darosi įdomu, ar tikrai vyrai nebijo ryškių spalvų ir noriai priima naujausias marškinių tendencijas? Juk žiūrint į modelius, kurie žengia podiumais ir yra pasipuošę ry...
parašė Gintarė Nostytė
2

 
 

Vyrų mados tendencijos 2013 pavasaris/vasara!

Pavasariu dar, kaip sakoma, nekvepia, tačiau vyrų mados tendencijos 2013 metais nėra sukaustytos šaltuko ir niūrios nuotaikos, pavasaris madų pasaulyje jau trykšta spalvomis, todėl siūlau Jums perskaityti trumpą mūs...
parašė Faustas
5

 

 
Vacheron Constantin Tour de I'lle

Kaip išsirinkti laikrodį: nerašytos taisyklės!

Daugelis klausia savęs, kaip rinktis laikrodį? Ką gi, šiandien pabandysiu trumpai paminėti, kaip išsirinkti laikrodį, tačiau akcentuosiu būtent nerašytas taisykles, t.y. dėl jų galima ginčytis, galima įrodinėt...
parašė Faustas
5

 
 
Vyrų klaidos renkantis kostiumą

Top 5 vyrų klaidos renkantis kostiumą!

Dauguma mano, kad pakanka tiesiog nueiti į parduotuvę ir pasimatuoti patikusį kostiumą, todėl labai dažnai lieka nepatenkinti savo pasirinkimu. „Ne kostiumas, o maišas“, – tenka kartais išgirsti kalbant apie...
parašė Faustas
3

 
 
Santoni batai

„Santoni“ batai: prestižas, prabanga, kokybė, tradicija!

Girdėjote apie „Santoni“ avalynę? Šis italų prekės ženklas yra atstovaujamas 70-yje šalių ir yra vienas iš aukštos klasės vyriškų batų lyderių, bendradarbiaujantis su prekės ženklais: „Mercedes AMG“, ...
parašė Aš Vyras
2

 




0 Komentarų


Pakomentuok pirmas!


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*