Santykiai ir Seksas

kovo 7, 2012

Bevertis seksas arba kaip lovoje nuvilti moterį!

Ką dar rašė »
Parašė: Sandra
Bevertis seksas arba kaip lovoje nuvilti moterį!

Jeigu moteris nepatiria malonumo užsiimdama seksu su vyru – kaltas vyras. Aišku, ne visais atvejais, nes būna ir frigidiškų moterų, tačiau šį kartą kalbu ne apie kraštutiniškumus. Bevertis seksas gali sužlugdyti net ir geriausiai techniką įvaldžiusio meilužio reputaciją!

Tikrai ne visos moterys matuoja sekso kokybę orgazmais – daugumai svarbiau meilė, švelnumas, glamonės galų gale. Be to, tikrai ne visos moterys apskritai yra susipažinusios su orgazmu – dalis moterų patiria jį sulaukusios, pavyzdžiui, 30-ies metų, o dalis – niekada, lieka „nepažadintos“. Nepaisant visko, vienokį ar kitokį malonumą sekso metu patiria kiekviena moteris. Jeigu nepatiria – laiko seksą beverčiu.

Noriu greičiau tai užmiršti!

Bevertis seksas

Sugalvojusios priežastį – „Mes nesimatėme nuo praeitų metų“ – mes su draugėmis/kolegėmis susitikome mėgstamiausiose kavinėje išgerti po kokteiliuką ir pabendraut. Kaip visada turėjome apie ką „papletkinti“, nes visai neseniai praktiškai visos dalyvavome vienos stambios įmonės „korporatyve“. Daugiausia klausimų norėjome užduoti mūsų Gretai, nes visos miglotai prisiminėm, kad jis išėjo iš vakarėlio su įdomiu vyruku, dirbančiu gretimame skyriuje.

„Kur važiavot: pas tave ar pas jį? Tau patiko? Jis geras lovoje? Kiek balų už seksą?“ – viena per kitą kabinėjomės prie Gretos, o ji tik susiraukdavo iš nepasitenkinimo, tačiau galiausiai prasitarė: „Oi, neklauskite, mergaitės! Aš noriu greičiau jį pamiršti, nes tai buvo pats bevertiškiausias seksas mano gyvenime!“. Po to sekė nebyli scena – nustebusios žvelgėme į draugę, suvokdamos, kad įvyko kažkokia baisi drama. Tačiau kas įvyko? Kas nuvylė Gretą? Kaip ją galėjo nuvilti tas gan seksualus vyrukas? „Ką, viskas taip beviltiška? Jis iškrypėlis? Jis gėjus?“ – toliau „kankinome“ draugę.

Galiausiai, po 4-to kokteiliu Greta pradėjo davinėti parodymus, o po 6-to – atskleidė visas beverčio sekso smulkmenas. Mes, norėdamos pritarti ir palaikyti mūsų bičiulę, pasidalinome mūsų seksualiniais nusivylimais ir dabar prieš jus bus pateiktas rezultatas – trumpas sąrašas, kuriame surašyti beverčio sekso atvejai (moterų manymu),

Gera pradžia – tai (atsiprašant) geras galas!

Bevertis sekas ir patirtis

Iškart pradėsiu nuo galo (visomis prasmėmis). Susitarkime dėl pačios svarbiausios sąlygos, be kurios negali įvykti ne šiaip kokybiškas, bet ir apskritai bet koks seksas, kad ir pats paprasčiausias. Kalbu apie POTENCIJĄ. Jeigu yra problemų su potencija, visų likusių reikalavimų partneriui galima nebevardinti – koks tikslas jeigu sekso vis vien nebus? Nesvarbu kame yra „gedimo“ priežastis: alkoholyje, atsitiktinume arba chroniškoje disfunkcijoje. Apart neišpildytų lūkesčių moteris tokioje situacija gauna papildomą stresą – kompleksą, kad ji yra neseksuali, nebejaudina vyrų. Ak, nekalbėkime apie liūdnus dalykus! Beje, 90% atvejų galima atsikratyti tokių problemų tiesiog kreipiantis į specialistus!

Berods bus mažoka???

Mažai sekso?

Tai, dėl ko nerimauja praktiškai kiekvienas vyras, kurio pasididžiavimas trumpesnis nei 25 cm: jis, neva, katastrofiškai „neįsipaišo“ į moterų įsivaizduojamų tobulų partnerių gretas. Niekada nenustosiu kartoti: vyrai!!! Na gal liausitės Jūs tikėję tais gandais?! Gal gana, po velnių, lygiuotis į tuos porno matmenis??? 12, 15 ir juo labiau 18 – tai nėra mažai!!! Tai yra pats tas! Jeigu moteris nusivylė partnerio matmenimis – tai reiškia, kad jo gabaritai yra kur kas mažesni, nei nurodyti aukščiau. Na, bet pažiūrėkime tiesai į akis – sąvoka „mažas penis“ egzistuoja ir kartais dėl to gali susiformuoti netinkamas įspūdis apie tam tikrą vyrą.

Riestas Everestas

Per didelis penis

Jeigu kalbėsime apie ilgesnius nei 20 cm penius – tai yra kur kas svaresnis argumentas moteriai būti nepatenkintai. Vyrai didžiuojasi savo išskirtiniais duomenimis, tačiau surasti partnerę, atitinkančią juos, tikrai nelengva. Juk jeigu moters makšties gylis ir vyro penio dydis visiškai nesutampa, pasiekti harmoniją sugebės tik labai talentinga porelė… Tais atvejais, kai vyras yra „apdovanotas hyper daiktu“, moteris patiria skausmą ir vyrukui taip pat nebūna labai komfortiška. Argi ne apmaudi situacija: nuostabus pilnaverčio patino pavyzdys, o seksas bevertis!

Madam, gal keliaukime į miegamąjį!?

Perdėtas galantiškumas

Labai paplitusi seksualinės situacijos eiga, kuri gali priversti moterį nusivilti: ji susipažįsta su vyru, jis pakviečia ją į svečius „kavos/arbatos“ ir jie išties atvažiuoja pas jį ir geria tą kavą/arbatą. Moteris laukia kažkokių užslėptų sekso signalų arba netgi „netikėto“ antpuolio, kad galėtų po to papasakoti draugėms, kad: „puolė it tigras, riaumojantis iš susijaudinimo“ – ir pačiai malonu, ir draugės pavydi, tačiau vyras geria jau penkioliktą kavos puodelį ir mandagiai diskutuoja. Kalbu apie atvejį, kuomet situacija būna totaliai neseksuali ir neturi visiškai jokių perspektyvų.

Galiausiai vyras mandagiai teiraujasi: „Gal eikime į miegamąjį?“. Moteris automatiškai atsako: „Ką jūs, ką jūs!“ – ir jie toliau geria kavą ir netgi gali pasitikti auštančią saulę, na, nebent moteris paima iniciatyvą į savo rankas, tačiau net ir šiuo atveju partnerė, greičiausiai, prisimins šitą seksą kaip bevertį, nes iš jos atėmė tą jausmą „būti trokštama“ ir apskritai jai patinka ryžtingi vyrai ir aistringas seksas.

Urvinės aistros – ne visada tinkamos!

Urvinės aistros

Ak, jeigu viskas būtų taip paprasta – moteriai reikalingas tik pasipūtęs alfa patinas, kuris „paims“ ją net neklausdamas ar ji sutinka. Reikalingas, reikalingas toks patinas, BET, pirmiausia, ne visoms moterims imponuoja brutalus vyrų tipas, o antra, netgi tos, kurioms imponuoja, ne visada džiaugiasi kai su jomis elgiamasi grubiai. Juk tokios „urvinės“ aistros tinka žaidimams, o jeigu seksas klostosi pagal grubų scenarijų be partnerės vidinio (visom prasmėm) pasiruošimo, moteris nepatirs jokio džiaugsmo ir malonumo. Atvejis, kuomet vyras „atėjo – pamatė – nugalėjo“, gali įskaudinti moterį – ji jausis tiesiog išnaudota. Grubų seksą be preliudijų ji tiesiog palaikys beverčiu.

Turi liežuvį – gali ne tik kalbėti!

kunilingas

Kalbant apie preliudijas – net jeigu jos ir būna, moteris vis vien turės pretenzijų. Absoliuti dauguma moterų svajoja apie partnerį, kuris „gerai valdo liežuvį“ bei taip pat yra kitų sekso technikų virtuozas. Tokiems asams moteris atleis ir penio dydį ir kitus trūkumus. Juk turėdamas ir kuklesnius gabaritus toks vyras sugebės „įkaitinti“ partnerę ir padovanoti jai finalinį pasitenkinimą – didįjį „O“. Toks vyras visada bus gerbiamas moterų gretose, net jeigu ir potencija metams bėgant pradės „šlubuoti“. Žinot anekdotą:

– Ir už ką tave, seni Petrai, bobos myli?
– Tu juk visas senas, suglebęs…
– Aš ir pats nežinau! – atsakė senelis Petras ir pasilaižė antakius…

Skamba viskas gražiai, tačiau jeigu partneris pademonstruoja išskirtinai techniką – neparodo jokių emocijų, susijusių su „oho ho ho kokios moters turėjimu“, net ir pats geriausias seksas geriausiu atveju bus tik pusėtinas, o blogiausiu – tas pats bevertis seksas. Moterys visais laikais mylėdavo ir iki šiol myli ausimis, joms reikia švelniu žodelių, saldžių bučinių, susižavėjimo jų nežemišku grožiu ir prisipažinimų dėl pačių švelniausių jausmų. Aišku, dar ne pro šalį būtų ant ausyčių pakabinti didesnius auskariukus su deimantukais, kad ausys plačiau atsivertų ir moteris galėtų Jus labiau mylėti, bet moteris niekada Jums to nepasakys. Vyras pats turi suprasti, kad moterys šiek tiek panašios šarkas – mėgsta blizgučius, tačiau dabar ne apie tai.

Atminkit, vyrai, moterys – tai ne kilimai – „dulkinti“ jas pageidautina tada, kai JOS to nori ir nereikia viso proceso „skaninti“ šauksmais „Ja-ja gut! Das ist fantastisch!“. Moterys tokiu atveju pradeda įtarinėti, kad jas kažkas gerai išdūrė ir kažkur yra slapta kamera. Kitaip sakant, jokios vertės.

Svarbiausia – stengtis! Ryžtas bus įvertintas!

bevertis seksas ir pastangos

Diskutavau su p. Meilužiu šia tema ir, berods, galiu pasakyti, kad jis – vienas iš tų mėgėjų, kurie išsikelia tikslą „moteris pirma, o aš – po jos arba mes kartu vienu metu“. Tokių vyrų nėra labai daug ir kuo jie jaunesni, tuo jų mažiau.

Noriu pasakyti, kad vienaip ar kitaip vyras privalo bent jau pabandyti pasirūpinti moters seksualiniu pasitenkinimu. Jis turi bent pabandyti atspėti, kas jai labiau patinka lovoje, t.y., aišku, vyras niekam nieko neprivalo daryti, bet tokiu atveju tegul „nesiparina“, kad moteris suteikė seksui su juo statusą „bevertis“.

Įsiklausyk jausk, pajausk, pastebėk, stenkis suteikti malonumą – moteris būtinai įvertins vien siekį, net jeigu ir nepasieksi tikslo. Neužmiršk preliudijų, netaupyk švelnių žodžių, negalvok sekso metu vien tik apie save, neatsuk nugaros po orgazmo – labai paprastos tiesos, tačiau kažkodėl vyrai ne visada jas suvokia. Jeigu yra noras padaryti kažką gero, tai bus realizuota, kad ir ne iškart, kad ir ne pirmos seksualinės patirties su nauja partnere metu. Svarbiausia – potencialas! (ir potencija)

Apsirengiau ir išėjau! Nuo kada vyriškai – tai nežmoniškai?!

aš tau paskambinsiu

Atskleisiu paslaptį apie tai, kas yra paskutinė seksualinio proceso sudedamoji dalis, po kurios (jeigu elgiamasi neteisingai) netgi nuostabaus, jausmingo sekso paliktas įspūdis gali akimirksniu išgaruoti. Jeigu Jums yra svarbu, kad moteriai įstrigtų nuostabūs prisiminimai, niekada, NIEKADA nepalikite jos neištarę sakramentinės frazės: „Ar gali man duoti savo numerį – paskambinsiu!“ Taip taip… Tikėtina, kad Jūs taip ir nepaskambinsite. Tikėtina, kad ji visai nesupyks, kad Jūs nepaskambinsit, tačiau jeigu Jūs po pirmo pasimatymo išeisite leisdamas jai suprasti, kad netrokštate dar kartą susitikti – tai maža katastrofa moters savimeilei!

Norite, kad moteris būtų absoliučiai „nuginkluota“??? Po sekso galite ją apkabinti, paglostyti plaukus, nugarą, galit pasibučiuoti, bet atminkite tik vieną – niekada nedarykite šito su moterimi, į kurią Jūs žiūrite nerimtai, t.y., su kuria Jūs susitinkate tik dėl sekso. Neskaudinkite moterų, nes priešingu atveju gali būti situacija: „30-metės stervos. Pirmos pradeda ir laimi?„. Pabaigai vaikino ir žynio dialogas:

– Mokytojau, kodėl mergaitės būna tokios geros ir švelnios, o moterys – stervos?
– Todėl, kad mergaitę sukūrė dievas, o moterį iš mergaitės padaro vyras!

Atminkite, vyrai, kad tiek Jūs stipriai įtakojate moterų gyvenimą, tiek mes, moterys, darome įtaka jūsų likimams, tad būkime tolerantiški vieni kitų atžvilgiu ir dovanokime džiaugsmą su pasimėgavimu!






 
 

 
Vyro moters gyvenimo suvokimas

Kodėl skiriasi vyrų ir moterų gyvenimo suvokimai?

Tik po pirmų metų bendro gyvenimo su žmona pradėjau suvokti, kad skirtumai tarp mūsų apibūdinami ne tik išoriniais skirtumais, auklėjimu ir asmeniniais pasirinkimais. Tikriausiai, pirmas dalykas, kuris mane nustebino &...
parašė Henrikas
2

 
 
Paprastumas vyriškos vertybės

Apie paprastumą ir pagrindines vyriškas vertybes!

Metams bėgant pradedi šiek tiek kitaip į viską žvelgti, persitvarkai savo vertybių orientyrus – kitaip supranti paprastumą ir pagrindines vyriškas vertybes! Ateina laikas, kuomet tave vis mažiau domina kažkieno ...
parašė Vytautas
1

 
 
Kaip sakyti komplimentus

Menas arba kaip sakyti komplimentus!

Bendraudami su aplinkiniais kiekvienas, be abejo, norime, kad žmonės būtų geros nuomonės apie mus. Universaliausias būdas įtikti žmogui, t.y. padėti jam suformuoti nuomonę apie jus – komplimentas. Komplimentus m...
parašė Faustas
1

 

 
Ledai su Viagra

Ledai su Viagra – šampano skonio „Susijaudinimas“!

Britas ledų gamintojas sukūrė ledus su 25 mg Viagros vienoje porcijoje. Tai dar ne viskas. Skonis, pavadintas „Susijaudinimu“ (angų k. „The Arousal“) savyje slepia šampaną – pagrindinį ingredientą. Na, a...
parašė Pipiriukas
0

 
 
Kas yra Dan Bilzerian

Kas yra Dan Bilzerian ir kodėl jam pavydi visi pasaulio vyrai?

Kas yra Dan Bilzerian ir kodėl jam pavydi visi pasaulio vyrai? Na, pradėkime nuo to, kad šis vyrukas neturi jokių stabdžių ir gali leisti sau praktiškai bet ką, pavyzdžiui, numesti nuo namo stogo visiškai nuogą porno...
parašė Pipiriukas
16

 
 
Brangiausias pasaulio restoranas SubliMotion

Brangiausias pasaulio restoranas SubliMotion – vakarienė už 5200 Lt!

Jeigu kada keliausite į Balearų salyno pietvakarius, o tiksliau – į Ibisą,  jau galite atsidėti ~1500 eurų asmeniui už išskirtinę puotą. Taip taip, tai maždaug 5200 litų vienam asmeniui už pasisėdėjimą ...
parašė Faustas
0

 





  1. Straipsnį pradėjau skaityti vien dėl antraštės (kas čia per patarimai tokie :). Bet perskaitęs supratau, kad straipsnis tikrai geras :)



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*